Over Sarah Margry

Ik ben diëtist geworden omdat ik nieuwsgierig ben naar andere mensen, hun gewoontes, gedrag en cultuur. Daarnaast ben ik gefascineerd door de werking van ons lichaam. Zo bijzonder hoe alles op elkaar afgestemd is. En zo bijzonder welke invloed wij hier zelf op kunnen hebben door anders te leven of te eten.

Daarnaast houd ik er van om met eten bezig te zijn. Ik vind het heel leuk om nieuwe recepten te bedenken en uit te proberen, ik kan dan ook enorm genieten van eten.

In 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Na mijn studie ben ik verhuisd naar Zwolle waar ik meer dan vier jaar heb gewerkt bij twee verschillende diëtistenpraktijken, in het centrum en in Zwolle Zuid. Sinds 1 januari 2021 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik mijn eigen praktijk gestart, Diëtistenpraktijk Sarah.

Afgelopen jaren heb ik veel scholingen gevolgd. Zo heb ik mij gespecialiseerd in het omkeren van diabetes type 2, darmproblemen en het begeleiden van het FODMAP dieet.

Als diëtist sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van paramedici en ben ik lid van De Nederlandse vereniging van diëtisten (NVD).